0 Termék
0 Ft
Mandala energia jóga logó

Válaszd ki a szimbólum színét!

Mandala energia jóga logó
Mandala energia jóga logó
Mandala energia jóga logó
Mandala energia jóga logó

Mandala energia jóga logó

Cikkszám: fm_logo0016

Vektoros logócsomag ára: 19.900 Ft

HASZNÁLD INGYEN a logószerkesztőt! A logód mellé odaírhatod a céged nevét, választhatsz betűtípust, betűméretet, és a szöveg színét is beállíthatod.

GARANTÁLJUK az egyediséget! A megvásárolt logó kizárólag a tiéd lesz, ha kifizetted, más már nem vásárolhatja meg.

A LETÖLTHETŐ CSOMAGOD tartalmazza a megszerkesztett, kész logódat kép (.png) és vektoros (.svg) formában, a szerkesztés során általad használt betűtípust (ingyenes Google font), egy külön mappában az eredeti szimbólum (logó) mind a 4 színverzióját kép (.jpg) és vektoros (.ai) formátumban.

Segítségedre szeretnénk lenni a legmegfelelőbb logó kiválasztásában, hogy az egyes kategóriákban milyen szempontok szerint érdemes keresgélned. Az alábbi 18 pontban összegyűjtöttük a kategóriákra leginkább jellemző tulajdonságokat. 

Állatok / Házikedvencek: Ha a tevékenységedhez szimbolikus figurát választasz, mindenképpen vedd figyelembe az adott állatra jellemző megjelenési, viselkedési jegyeket (egy futárszolgálatnak például ne válassz csigát ábrázoló logót)! :-) 

Bank / Biztosítás: A választásnál kimagaslóan fontos szempont a bizalom, a biztonság érzésének megteremtése az arculati elemekben is, hiszen ügyfeleid a legféltettebb értékeiket, vagy akár az életüket bízzák rád. A logó tartalmazhat a biztonságra utaló szimbólumot, de ez nem elsődleges követelmény. 

Bor / Vendéglátás: Az új logód legfontosabb jellemzője a gusztusos tálalás legyen, akár borkészítésről, -árusításról, kávézóról, étteremről, pizzériáról vagy falatozóról van szó. Valószínűleg egy stilizált csirkecomb méregzöld színben nem lesz túl népszerű… Mindenképpen hasznos az adott termék vagy szolgáltatás kínálatát tükröző logó választása. 

Divat / Grafika: Az új logó lehet például stilizált ruhadarab (nyakkendő), eszköz (vállfa), vagy egy jellegzetes minta (mandala). A grafika témakörébe sorolt logók a bennük található betűk vagy megjelenített tárgyak, illetve a forma- vagy színviláguk alapján választhatóak szinte bármilyen tevékenységhez. 

Eljegyzés / Esküvő: Először is azt kell eldönteni, hogy milyen hangulat, színek, formák illenek leginkább a személyiségetekhez. Ehhez tökéletes kiindulópont lehet egy jól megválasztott logó, amelyben benne van a házasulandók keresztnevének kezdőbetűje, vagy egy párkapcsolatot szimbolizáló forma (szív, ölelés, kézfogás). 

Építészet / Lakberendezés: Vedd figyelembe a következőket: a sokszor mérnöki pontossággal megtervezett alakzatok a letisztultságot sugallják, így ötletes választás lehet, ha a logóban is felfedezhetőek a stilizált alkatrészek, szerszámok, minták. 

Fotózás / Művészet: Mindenképpen olyan logót válassz, amely tükrözi a stílusodat, illetve a tevékenységi körödet (tánc, festészet, zene stb.). Egy művésznek éppen olyan fontos, hogy egy szépen megtervezett logója legyen, mint az a kompozíció, amit ő maga létrehoz. 

Hajózás / Repülés: A közlekedésnek és a szállításnak ez a két speciális területe meglehetősen behatárolja az arculatban megjelenítendő formákat és színeket: a logót hangsúlyossá teszi, ha felfedezhető benne a közlekedési eszköz szimbóluma (hajó, repülő), illetve a víz és a hullámok, illetve a szárnyak és a repülés érzése. 

Ipar / Mezőgazdaság: Célszerű, ha a tevékenységek formai jellemzői visszaköszönnek a logóban, például megjelennek a növények és munkaeszközök stilizált motívumai, a színek pedig a természetközeliséget hangsúlyozzák.

Játszóház / Oktatás: A színek kavalkádja és a formák sokfélesége jól jellemezheti a tevékenységi területedet, de ha az egyszerűbb, letisztult dizájnt kedveled, akkor is jó döntés lehet egy, a gyermekek világát tükröző, játékos logó választása. 

Kozmetika / Spa: Ha kozmetikus, fodrász, masszőr, természetgyógyász, a lelki problémákkal küzdők segítője, wellness szolgáltatást nyújtó, balneoterapeuta vagy, akkor ebben a kategóriában nézz körül először! Ezek a logók harmóniát sugároznak, formáik elsősorban a természetközeliséget sugallják, színeik pedig a nyugalom, a természetesség hatását keltik. 

Management / Tanácsadás: Mindenképpen olyan logót válassz, amely az egyes szervezeti egységek felépítését, egymáshoz kapcsolódását, működését szimbolizálja, a színeket illetően pedig ajánljuk, hogy a kék, mint a bizalom színe legyen domináns. 

Monogram / Iniciálé: Itt bárki megtalálhatja a számára megfelelő logót, ha a betűstílus, a grafikai elem és az alkalmazott szín összeegyeztethető a személyiségével vagy a tevékenységével. 

Orvos / Gyógyszerész: Amennyiben a betegségmegelőzés, a diagnosztika és a gyógyítás területén tevékenykedő vállalkozás számára keresel logót, javasoljuk, a stilizált testrészeket és gyógyászati eszközöket, illetve a keresztet (a vörös kereszt az orvosi ellátás szimbóluma) megjelenítő motívumok közül válassz. 

Sport / Fitnesz: A legnépszerűbb labdajátékoktól a küzdősportokon át a páros-, vagy csapatjátékokig sokféle, mozgást szimbolizáló logót találsz. A választásnál vedd figyelembe, hogy egy-egy mozdulat mennyire jól ábrázolja az adott sportágat, és az intenzív, dinamikus színek is járuljanak hozzá a tökéletes összhang kialakításához. 

Takarítás / Karbantartás: Egyértelműsítheti az azonosítást, ha a logóban megjelenik a tevékenység ellátásához használt eszköz stilizált formája. Ebben a kategóriában különösen ajánlott a kabalafigura választása. 

Utazás / Szállás: A szimbólumok között megtalálhatóak például a közlekedési eszközök, vagy a messzi tájak stilizált épületei, állatai is. Javasoljuk, hogy a színválasztásnál is a szabadság, a napsütés, az utazás kellemes élményét sugárzó színeket helyezzük előtérbe.

Ügyvéd / Jogász: Javasoljuk, hogy a választásod olyan logóra essen, amelyben az igazságosság szimbólumai (például a paragrafusjel vagy a mérleg) is megjelenik, a színválasztásnál pedig a kék, mint a bizalom színe, illetve a határozottságot sugalló színek élvezzenek előnyt.